Met mijn 11 jaar ervaring in het vak ben ik nog maar een groentje vandaar dat ik altijd extra mijn best doe mij te onderscheiden in de specialisatie van zowel de kennis wat er allemaal voor moois met vlees te doen is maar ook het adviseren en meedenken tot u het gewenste resultaat op tafel heeft om u zelf, familie en gasten te verwennen met iets wat meer dan een feest is.


Vanuit de slagerij aan de Pretoriusstraat 10 in Amsterdam maak ik met mijn team iedere dag zoveel mogelijk plezier tijdens het werken met het mooiste vlees wat Frankrijk te bieden heeft, zoveel mogelijk zelfgemaakte producten te presenteren en om mensen naar behoren te verwennen door de slager/vleesspecialist.

Waar wij mee werken: Limousin rund, kalfs en lamsvlees rechtstreeks geleverd door boeren uit de Limousin-streek. Varkensvlees komt bij ons uit Zuid-West Frankrijk het Porc au Grain.

 

In 1960 werd de regio Limousin gevormd vanuit verschillende departementen in Frankrijk. De Limousin streek heeft een zeldzaam eigen karakter en bevat veelal een agrarisch landschap (gras- en akkerlanden). De streek staat bekend om de Limousin(rund) koeien. Bij aankomst in de streek wordt je overgoten door een nostalgische en vredig gevoel met een stabiel en rustig klimaat. De agrarische cultuur is eeuwenoud en rust en ruimte staan centraal. De koeien in de heuvelachtige weides hebben meer dan 100 hectare grond tot hun beschikking. Het is een streek waar ambacht, passie en zorg voor de koeien en het landschap in de familiebedrijven wordt doorgegeven van vader op zoon. Er bestaat een immens respect voor cultuur en natuur. De Limousin streek heeft hierdoor iets tijdsloos weten te behouden met een goede balans tussen dier en mens.

Heeft u speciale wensen of vragen dan zijn wij het adres om tot het gewenste resultaat te komen.

Jasper Hanjoel

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

* Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud

©2019 Slagerij Poldervaart